Pravilnik o zasebnosti

Osebni podatki, ki jih navedete ob naročilo ali pa z vnašanjem v kontaktnem obrazcu, so strogo zaupni.

Ilustratorka oziroma njeno podjetje Sweetstuff, kreativni stuidio, Andreja Karba s.p. se zavezuje, da bodo posredovani osebni podatki varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Zagotavljala se skladnost z uredbo GDPR. Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in za namen, zaradi katerega so bili posredovani.

Uporabljen je Secure Socket Layers (SSL), napreden medmrežni varnostni sistem za zaščito vaših podatkov. S potrdilom naročila se strinjate, da Sweetstuff, kreativni studio, Andreja Karba s.p. vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki in vam ob tem zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01).Upravitelj spletne strani in trgovine Sweetstuff.si, je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Upravitelj se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Upravitelj za čas 2 leti hrani anonimizirane IP naslove vseh obiskovalcev spletne strani www.sweetstuff.si. IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta, se zbirajo za potrebe zagotavljanja varnosti. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na računalnik kupca lahko spletna trgovina shrani tudi nekatere trajne piškotke, to je identifikacijsko številko uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku) ter štiri piškotke sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Osebni podatki naročnikov se v nobenem primeru ne bodo predali nepooblaščenim osebam in bodo izjemoma razkriti le, če je ta obveznost določena z zakonom ali bodo podatki botrovali k postopkom pred sodišči ter drugimi državnimi organi, za zaščito in uresničevanje zakonskih interesov.

Za kaj se uporabljajo vaši podatki in za kaj se NE uporabljajo?

Vaši osebni podatki (ime in priimek, naslov ter elektronska pošta), so potrebni za pravilno obdelavo vašega povpraševanja in morebitnega naročila storitev.

Ker ne prakticiramo e-mail marketinga ali pošiljanja e-novičk, se vaši podatki v te namene NE bodo uporabljali temveč, kot je zgoraj navedeno, zgolj v namen obveščanja o stanju vašega podanega naročila.

Piškotki

Ta stran vsebuje piškotke. V glavnem se piškotki uporabljajo za ohranjanje uporabniških nastavitev, shranjevanje podatkov o stvareh, kot so nakupovalni vozički, in anonimnim podatkom za sledenje aplikacijam tretjih oseb, kot je Google Analytics. Piškotki praviloma izboljšajo izkušnjo brskanja. Vendar pa morda želite onemogočiti piškotke na tej spletni strani in na drugih? Najučinkovitejši način je onemogočiti piškotke v vašem brskalniku. Predlagamo vam, da se posvetujete z razdelkom Pomoč v vašem brskalniku ali si oglejte spletno mesto O piškotkih, ki ponuja navodila za vse sodobne brskalnike.

Spletno mesto uporablja naslednje elemente drugih ponudnikov, ki prav tako uporabljajo piškotke:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest